یک کارشناس فولادی گفت: اگر اهمیت چالشهای زیرساختی نادیده گرفته شود، صنعت فولاد دست خوش مشکلات بزرگی مانند افت تولید خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی انجمن نوردکاران فولادی ایران؛ نادر خسروی در گفتگو با فولادبان در خصوص زیرساختهای صنعت فولاد در کشور بیان کرد: یکی از چالشهای پیش روی صنعت فولاد مسائل زیرساختی به ویژه آب، برق و گاز است. البته این زیر ساختها در صنعت فولاد کشور بستگی به نقاط مختلف متفاوت است. در این راستا، اگر اهمیت چالشهای زیرساختی نادیده گرفته شود، صنعت فولاد دست خوش مشکلات بزرگی مانند افت تولید خواهد شد.
وی با بیان اینکه فرصت چنین عقب گردهایی باید توسط دولت و افراد متخصص محاسبه شود، عنوان کرد: صنعت فولاد در کشور عمری نزدیک به نیم قرن دارد و زیرساختهای فولاد باید هم پایه کشورهای پیشرفته رشد کند.
این کارشناس فولادی گفت: وجود معادن در کشور باعث تولید بیشتری در تمام فرآوردههای فولادی میشود و نه تنها به بازار داخلی بلکه به بازارهای خارجی که متقاضی آن هستند، میتوان محصولات بسیاری را عرضه کرد که این خود یک نوع ارز آوری برای کشور محسوب میشود.
به گفته خسروی، فعالیت ۵۰ ساله ایران در صنایع فولاد این امکان را فراهم کرده تا تخصص و دانش لازم در کشور بومی شود.
وی با اشاره به اینکه بخش فولاد هرساله در ایران رشد ۷ درصدی داشته اما با درست نبودن زیرساختها این رشد کاهش و منفی شده است، اظهارداشت: برای تامین مواد اولیه از طریق واردات با مشکلات تحریم از جمله در بخش انتقال پول، بیمه و امثال آن مواجه هستیم و با این وجود، واردات مواد اولیه و تجهیزات انجام میشود، هرچند ریسک بالایی دارد.