1402,05,16

اصلی‌ترین محرک رکود در بازار فولاد چیست؟

یک کارشناس فولادی گفت: اگر سياست‌هاي مربوط به سرمايه‌گذاران خارجي تغيير كند و اين افراد به دليل ارزان‌بودن انرژي و ساير مزاياي ايران به كشورمان بيايند، مي‌توان تا حدودي نسبت به آينده اين صنعت در جهت مصرف داخلي و صادرات اميدوار بود.

به گزارش روابط عمومی انجمن نوردکاران فولادی ایران به نقل از فولادبان؛ محسن فرج‌اللهی با ارائه پیشنهادی برای خروج بازار فولاد از رکود، اظهار کرد: به نظر می‌رسد اگر سياست‌هاي مربوط به سرمايه‌گذاران خارجي تغيير كند و اين افراد به دليل ارزان‌بودن انرژي و ساير مزاياي ايران به كشورمان بيايند، مي‌توان تا حدودي نسبت به آينده اين صنعت در جهت مصرف داخلي و صادرات اميدوار بود.

وی گفت: در عين حال، نرخ دلار نیاز به کاهش دارد و قيمت آن راباید بازار آزاد تعيين كند نه اینکه به صورت دستوري باشد. از سوي ديگر، شركت‌هايي كه در دست دولت است بايد اين امكان را فراهم كنند كه خارجي‌ها بتوانند سهام‌هاي آنها را خريداري کنند و باعث جاري‌شدن تكنولوژي در آنها شوند.

این کارشناس صنعت فولاد اظهار کرد: نرخ بالای تورم در ایران و به دنبال آن، رکود در صنایع مصرف‌کننده فولاد با کاهش میزان تقاضا در داخل همراه خواهد بود که پس از هر رشد قیمتی ناشی از شوک دلار، باعث رکود در بازار داخلی فولاد خواهد شد.

فرج‌اللهی تصریح کرد: کاهش میزان عرضه و تقاضا اصلی ترین تاثیر منفی رکود اقتصادی بر صنعت فولادسازی ایران است. در صورتی که دوران رکود مدت زمان زیادی ادامه پیدا کند، امکان دارد برخی از شرکت‌های فولادی دچار ورشکستی شوند. همچنین ناگفته نماند صنعت فولاد بسیاری از صنایع دیگر را تحت پوشش خود قرار میدهد و زمانی که این شرکت‌ها با مشکلات جدی مواجه میشوند ارزش عوامل مرتبط با خود را نیز پایین میآورند.

به گفته وی، صنعت فولاد به عنوان صنایع مادر به شمار میرود و صنایع بسیار زیادی به ‌عنوان زیرشاخه‌های آن مانند صنایع معدن، حمل ‌و ‌نقل، بازرگانی، تهیه تجهیزات و ماشین‌آلات، تجهیزات و امثال آن به شمار می‌روند.

این کارشناس فولادی اظهارداشت: بنابراین رکود اقتصادی، جزء مشکلات بزرگ و بحرانی است که ممکن است تاثیر بسیار مخربی بر صنایع مختلف از جمله صنعت فولاد بگذارد. صنعت فولاد جزء اصلیترین منابع درآمدی کشور ایران است که به طور مستقیم بر اقتصاد کشور تاثیر خواهد گذاشت و باید به آن توجه ویژه داشت تا اقتصاد نیز دچار بحران نشود.

 

 

لینک کوتاه : https://irsra.ir/?p=1329

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *