یک کارشناس فولادی گفت: با توجه به جزئیات و بررسی صنعت فولاد کشور، یکی از مهمترین محرکهای بازار فولاد ساخت و ساز داخلی و زیرساختها هستند.
به گزارش روابط عمومی انجمن نوردکاران فولادی ایران؛ علی اسکینی در گفتگو با فولادبان با بیان اینکه محصول میانی مهم ترین قسمت زنجیره فولاد است، اظهار کرد: در ۴ ماهه اول سال جاری حدود ۱۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تن تولید در بخش فولاد رخ داد که ۷ تا ۸ میلیون تن آن در مصرف داخلی و حدود ۸ میلیون تن در بخش صادرات به ثبت رسیده است.
وی گفت: این آمار نشان از رشد تولید، مصرف و صادرات فولاد نسبت به سالهای گذشته حکایت دارد به گونه ای که در بخش تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹ درصد رشد داشتیم و نسبت به سال ۱۴۰۰ نیز ۱۹ درصد رشد را تجربه کرده است. ناگفته نماند که تولید فولاد در مقایسه با سال ۹۹ با یک رشد ۱۵ درصدی روبرو شده است.
این کارشناس صنعت فولاد با اشاره به آمار تولید و صادرات فولاد، تصریح کرد: همچنین در مصرف داخلی فولاد نسبت به سال گذشته تقریبا ۴ درصد رشد داشتیم. از سوی دیگر، برای بخش صادرات نسبت به سال گذشته که به دلیل وضع عوارض صادراتی در شرایط خوبی نبود، با رشد ۶۰۰ هزار تنی معادل ۲۷ درصد افزایش پیدا کرده است.
به گفته اسکینی، با توجه به جزئیات و بررسی صنعت فولاد کشور، یکی از مهمترین محرکهای بازار فولاد ساخت و ساز داخلی و زیرساختها هستند.
وی بیان کرد: البته در رابطه با ساخت و ساز آمار دقیقی در دست نیست و تنها تعداد پروانههای ساختمانی سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ وجود دارد که تقریبا تعداد پروانههای احداث ساختمان تغییر زیادی نداشته و در حوالی ۱۴۰ هزار واحد مانده است.
این کارشناس فولادی در پایان خاطرنشان کرد: تیراژ تولید مسکن در کشور در سال ۱۴۰۰ حدود ۳۹۶ هزار واحد بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۴۲۰ هزار دستگاه رسیده است. در این بخش نیز رشد ۶ درصدی به ثبت رسیده که تقریبا فولاد داخل کشور به همین میزان رشد مصرفی را به همراه داشت.